Διαγωνισμός: Η ιστορία του Ηλία που αγαπούσε τα βιβλία

by - Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

in English soon

Σήμερα που είναι η Παγκόσμια ημέρα του βιβλίου... δεν νομίζω να υπάρχει πιο ταιριαστό βιβλίο να μοιραστώ από αυτό: 
Για όλους εμάς που αγαπάμε τα βιβλία... 




Από τους αγαπημένους δημιουργούς, 
Τζούλια Ντόναλτσον και Άξελ Σέφλερ, (που έχουμε γνωρίσει,αγαπήσει και ξαναμιλήσει σχετικά με το βιβλίο  "Μια σκούπα , μα τι σκούπα" που διαβάσαμε πρόσφατα...) άλλο ένα εξαιρετικό βιβλίο προστέθηκε στη συλλογή μας. 


"Η ιστορία του Ηλία που αγαπούσε τα βιβλία"  είναι η ιστορία ενός αγοριού που αγαπούσε το διάβασμα... 


Τι κάνει αυτό το βιβλίο τόσο ξεχωριστό;; 
Το ότι σε κάθε δισέλιδο , ο ήρωας της ιστορίας είναι διαφορετικός... αλλά ταυτόχρονα και κάθε δισέλιδο συνδέεται με το προηγούμενο αλλά και το επόμενο!!! Μαγικό;; Ω ναι!!! 


Ένα βιβλίο που μιλάει για πολλά αγαπημένα βιβλία ταυτόχρονα... Για το αγαπημένο βιβλίο του Ηλία, και το αγαπημένο βιβλίο του γερο-ναυτικού, για το αγαπημένο βιβλίο του ατρόμητου ιππότη και το αγαπημένο βιβλίο ενός αστροναύτη και το αγαπημένο βιβλίο της βατραχίνας... και πολλών πολλών άλλων.. 


Η τόσο χαρακτηριστική εικονογράφηση του Άξελ Σέφλερ και το κείμενο με ομοιοκαταληξίες της Τζούλια Ντόναλτσον , σε απόδοση του Φίλιππου Μανδηλαρά, κάνουν αυτό το βιβλίο ακόμα πιο ξεχωριστό!! 


Το χιλιοδιαβάσαμε, γελάσαμε,το αγαπήσαμε και 2 τυχεροί μπορούν να το κερδίσουν , συμμετέχοντας στην κλήρωση.. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Κυριακή 23/04/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27/04/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Η ευθύνη αποστολής του δώρου καθώς και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. Αν οι νικητές είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν οι ίδιοι το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη, Ακαδημίας 65


Καλή επιτυχία!!!



You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε για το εξαιρετικό βιβλίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστουμε παρα πολυ...υπεροχο δωρο για τα παιδακια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ,,,ευχαριστούμε. Πολύ 🐉🐲🐉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δανειστήκαμε πρόσφατα από τη δημοτική βιβλιοθήκη και το απολαύσαμε! Είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο που καθώς το διαβάζεις σε ξαφνιάζει ευχάριστα! Πολλά φιλιά. Σε ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS