Διαβάζουμε : Που είναι η κυρία πασχαλίτσα και ο κύριος Λιοντάρης

by - Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

in English soon

Τα βιβλία είναι πάντα κάτι που προτιμάμε να παίρνουμε ως δώρο.. Κι εγώ αλλά και ο Νικόλας.. Ο Νικόλας έχει ήδη μια μεγάλη λίστα με βιβλία που θέλει για τα γενέθλιά του οπότε οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς μας, το ξέρουν και του χαρίζουν βιβλία..
Οπότε είναι και αναμενόμενο τα βιβλία να είναι και για μας το δώρο που προτιμάμε να χαρίζουμε κι εμείς..
Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις επιλογές για τα δωράκια του Πάσχα.. και μια από αυτές  θα μοιραστώ σήμερα.. 
Είναι δυο βιβλία για μικρά χεράκια με τίτλο "Που είναι η κυρία Πασχαλίτσα" και "Που είναι ο κύριος Λιοντάρης" , τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ίκαρος


Με μικρό και βολικό μέγεθος, χοντρό χαρτί, στρογγυλεμμένες γωνίες και με χαρούμενη, πολύχρωμη εικονογράφηση ,αυτά τα δύο βιβλιαράκια-παιχνίδια είναι οτι πρέπει για μικρά παιδάκια.. Για να ενθαρρύνουν την περιέργεια και χαρίσουν την χαρά της ανακάλυψης, δημιουργώντας λιλιπούτειους αναγνώστες.. 



Σε κάθε βιβλίο τα έντομα (για το βιβλίο "Που είναι η κυρία Πασχαλίτσα") και τα ζωάκια (για το βιβλίο "Που είναι ο κύριος Λιοντάρης") παίζουν κρυφτό.. Σε κάθε σελίδα υπάρχει ένα μαλακό τσόχινο κομμάτι που καλύπτει κάτι.. 

Εννοείται πως τα δοκιμάσαμε και τα ελέγξαμε.. 








Και η τελευταία σελίδα είναι η καλύτερη.. γιατί έχει ένα καθρεφτάκι -ασφαλές φυσικά για παιδιά.. και το παιδάκι βλέπει τον εαυτό του!! Τέλειο;; 

Ένα από αυτά τα βιβλιαράκια ταξιδεύει για να πάει στα μικρά χεράκια μιας γλυκιάς μικρούλας , ως μέρος μιας μυστικής ανταλλαγής του Junior Easter Bunny 2017, και ανυπομονούμε να δούμε αν θα της αρέσει!!  


Και είμαι σίγουρη οτι τα πιτσιρίκια σας θα τα λατρέψουν!! 



You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ωωωωωωω...τέλεια βιβλιαράκια για μικρά χεράκια!!! Τι κούκλος ο Νικόλας Ελπιδάκι μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερά βιβλιαράκια!Τα αγαπάει πολύ και η μικρή μου!!Το δωράκι σου σουπερ τέλειο!! έτσι??από τα καλύτερα που έχω δει ως τώρα!!!!!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Ευη μου!! Πραγματικα πολύ ομορφα βιβλια!! πολλα φιλια

      Διαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS