Διαβάζουμε: Το βρήκα! Η μεγάλη εφεύρεση

by - Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

in English soon

Ένα από τα καινούρια βιβλία που διαβάσαμε πρόσφατα είναι το βιβλίο "Το βρήκα! Η μεγάλη εφεύρεση" του Θοδωρή Παπαϊωάννου, με εικονογράφηση της Μυρτώς Δεληβοριά,  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.  


Το διαβάσαμε.. γελάσαμε πολύ και γνωρίσαμε τον Μάξιμο Φλου έναν ξεχασιάρη εφευρέτη και το γλυκούλη σκύλο του, τον Μέρφι. 


Ο Μάξιμος Φλου περνάει τον περισσότερο χρόνο του στη σοφίτα προσπαθώντας να φτιάξει μια μηχανή που θα άλλαζε τον κόσμο.. Τη μηχανή που βρίσκει ότι χαθεί!! Και τότε θα μπορούσε να φωνάξει δυνατά : Το βρήκα!! 
Αυτή είναι η ιδανική μηχανή για ένα ξεχασιάρη εφευρέτη όπως ο Μάξιμος, που δεν βρίσκει ποτέ τα πράγματά του.. Το πορτοφόλι του, το ρολόι, το αγαπημένο του κόμικ, το μπρελόκ με τα κλειδιά.. 


Μια μέρα ενώ προσπαθούσε να φτιάξει τη μηχανή του στη σοφίτα, μια σειρά από αστεία μικρά ατυχήματα τον έκαναν να φωνάξει πολλές πολλές φορές "Το βρήκα!" 


Όχι.. δεν είχε ανακαλύψει πως να κατασκευάσει αυτή την ξεχωριστή μηχανή... αλλά είχε ανακαλύψει όλα τα χαμένα του πράγματα... 

Και κατάλαβε οτι αυτό που χάνεται -τελικά- είναι ο χρόνος... Όταν τον σπαταλάμε μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, κάνοντας πράγματα που δεν έχουν την αξία που τους δίνουμε.. 



Ένα εξαιρετικό βιβλίο.. Αστείο και διασκεδαστικό και μαζί πολύ τρυφερό.. 



Το βιβλίο "Το βρήκα! Η μεγάλη εφεύρεση"  θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος.  
Το απολαύσαμε μαμά και γιος και στο συστήνουμε ανεπιφύλακτα.. 




You May Also Like

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS