Διαγωνισμός: 4½ φίλοι

by - Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

In English soon

Ο Νικόλας αγαπάει τις ιστορίες με μυστήρια και ντετέκτιβ... 
(Από μένα το πήρε αυτό..χεχεχε!!  Τα καλοκαίρια διαβάζαμε με τον αδερφό μου, τόνους βιβλία με παιδιά-μικρούς ντετέκτιβ) 
Μερικές φορές τα διαβάζει και μόνος του και άλλες φορές τα διαβάζουμε μαζί... Η αγαπημένη μας αιώρα στο χωριό, είναι ιδανικό μέρος για διάβασμα.. 



Πρόσφατα ανακαλύψαμε μια νέα σειρά με μικρούς ντετέκτιβ...
Οι 4½ φίλοι του Γιοακίμ Φρίντριχ, που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μίνωας


Η σειρά 4½ φίλοι έχει διακριθεί με βραβείο Εμίλ (καλύτερη παιδική σειρά μυστηρίου) και έχει πουλήσει περισσότερα από 2.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Συνολικά αποτελείται από 23 βιβλία. Προς το παρόν από από τις εκδόσεις Μίνωας  κυκλοφορούν τα πρώτα 7. Εμείς διαβάσαμε τα 2 τελευταία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. 

Μια παρέα παιδιών, ο Κάλε, ο ιδρυτής και αρχηγός του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», τα δίδυμα αδέλφια Στέφι και Κάρστεν, ο Φρίντελ και ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις.

Στο βιβλίο  4 ½ φίλοι και το μυστήριο του έβδομου αγγουριού , τα τέσσερα παιδιά μαζί με το σκύλο τους προσπαθούν να σώσουν την περιοχή των περιβολιών από τον δήμαρχο και παράλληλα να ανακαλύψουν ποιος κλέβει τα φημισμένα αγγούρια "Άγρια Χίλντα" και αναστατώνει τη συνοικία των περιβολάρηδων με τα παράξενα πράγματα που κάνει.. 

Στο βιβλιο 4 ½ φίλοι και το αίνιγμα στο σπίτι του επιστάτη  η παρέα προσπαθεί να ανακαλύψει γιατί εξαφανίζονται διάφορα αντικείμενα στο σχολείο.. Μήπως κάτι συμβαίνει με τον καινούριο επιστάτη;; Και γιατί κινδυνεύει η αγαπημένη καθηγήτρια του Φρίντελ;; 


Ο Νικόλας ανυπομονεί να πάρουμε και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς... 

Είναι ιδανικά βιβλία για παιδιά (8+) που αγαπούν τα μυστήρια και τις περιπέτειες. 

Και 3 τυχεροί θα το κερδίσουν συμμετέχοντας στην κλήρωση.


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 

two boys and hope               εκδόσεις Μίνωας



2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 07/06/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 13/06/2017. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το βιβλίο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις εκδόσεις Μίνωα. 


Καλή επιτυχία!!!



You May Also Like

3 σχόλια

  1. Με αυτή την ανάρτηση μου θυμίζεις τα παιδικά μας χρόνια! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και πάντα φωτισμένα! Γεια σου και από μένα ☺️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό δώρο για τον γιό μου ❤📚Ευχαριστούμε πολύ ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS