Διαγωνισμός: Το ημερολόγιο

by - Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

in English soon

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει "Το ημερολόγιο" {aka The notebook}.. Που να το έχει δει και να μην έχει συγκινηθεί και να μην το έχει αγαπήσει.. 

Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών.. Και κάθε φορά που το βλέπω, ξαναζώ τη μαγεία μιας μεγάλης απίστευτης αγάπης!! 

Και να που έφτασε στα χέρια μου και το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία. "Το ημερολόγιο" του Nickolas Sparks μεταφράστηκε επιτέλους στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.. 


"Το ημερολόγιο" είναι η ιστορία του Νόα και της Άλι. Δύο νέων παιδιών που ερωτεύθηκαν παράφορα ένα καλοκαίρι...στα τέλη της δεκαετίας του 30..  Οι δρόμοι τους μπορεί να χωρίστηκαν απότομα αλλά η αγάπη τους δεν έσβησε.. Παρόλο που πέρασαν 14 χρόνια από τότε που είδε ο ένας τον άλλο.. 
Ο Νόα επιστρέφει στην μικρή πόλη του, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και προσπαθεί να βρει την ηρεμία του αναπαλαιώνοντας μια παλιά αγροικία.. όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά του την Άλι.. Το κορίτσι που είχε αγαπήσει , είναι πια νεαρή γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί.. Όμως η αγάπη τους είναι ακόμα εκεί.. και πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια για να έχουν το ευτυχισμένο τέλος τους.  
Την ιστορία του Νόα και της Άλι , την διαβάζει καθημερινά μέσα από ένα παλιό ημερολόγιο, ένας ηλικιωμένος κύριος που ζεί σε έναν οίκο ευγηρίας... Τη διαβάζει σε μια ηλικιωμένη κυρία που πάσχει από άνοια.. Μαντεύετε ποιοι είναι;; 

Μια ιστορία για την απόλυτη αγάπη.. Αυτήν τη μοναδική που κάθε ένας θέλει να ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.. Που ξεκινάει ένα καλοκαίρι και κρατάει για μια ζωή.. 

Το διάβασα μονορούφι... και σε κάθε σελίδα αναγνώριζα σκηνές από την αγαπημένη μου ταινία.. Τι ωραίο να μπορείς να κάνεις τις λέξεις εικόνες.. 


"Το ημερολόγιο" του Nickolas Sparks  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.. και μια τυχερή θα το κερδίσει συμμετέχοντας στην κλήρωση!! 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 




2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Σάββατο 01/07/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 06/07/2017. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5] Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 


                           Καλή επιτυχία!!!



You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS