Διαγωνισμός: Η μάγισσα

by - Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

in English soon

Τώρα που σιγά σιγά επανερχόμαστε τους ρυθμούς μας, βρίσκω κι εγώ επιτέλους χρόνο για διάβασμα.. 
Για την Camilla Lackberg είχα ακούσει ενδιαφέροντα πράγματα αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα, να διαβάσω κάτι  δικό της. 
Το τελευταίο της βιβλίο "Η μάγισσα" , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ήταν και η πρώτη μου γνωριμία με το λογοτεχνικό της ύφος και αποτελεί την δέκατη περιπέτεια του επιθεωρητή Πάτρικ και της γυναίκα του, Έρικας. (Τα προηγούμενα 9 έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα μου για διάβασμα)



Ένα τετράχρονο κοριτσάκι, η Στέλλα, βρίσκεται δολοφονημένο σ'ένα δάσος κοντά σε ένα αγρόκτημα, έξω από την πόλη Φιελμπάκα. Δύο δεκατριάχρονες φίλες ομολόγησαν και καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της. 30 χρόνια αργότερα από το ίδιο αγρόκτημα, στο ίδιο δασάκι , εξαφανίζεται ακόμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι, η Νία. Η δολοφονία της ξυπνά  μνήμες του προηγούμενου εγκλήματος στην τοπική κοινωνία.. Ο επιθεωρητής Πάτρικ ερευνά τη δολοφονία της Νία και η γυναίκα του, Έρικα ερευνά την υπόθεση "Στέλλα" για το επόμενο βιβλίο της.. 


Πως συνδέονται οι δύο υποθέσεις; Και τι σχέση έχει με τις δυό δολοφονίες η ιστορία της Έλιν και της κόρης της που διαδραματίζεται τον 17ο αιώνα.. 

Η Lackberg χρησιμοποιεί την παράλληλη και αμφίδρομη αφήγηση για να διηγηθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίζονται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πρώτη είναι η ιστορία της Έλιν, στη Σουηδία του 17ου αιώνα..Μια σκοτεινή περίοδο ,οπού δεκάδες γυναίκες δολοφονούνται με την κατηγορία της μαγείας. Η δεύτερη είναι η δολοφονία της Στέλλας τη δεκαετία του '80 και η τρίτη η δολοφονία της Νία, τριάντα χρόνια μετά.. 


Ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου και μια εξαιρετική αστυνομική περιπέτεια που σε κρατάει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα.. και δικαιώνει απόλυτα τη φήμη της Camilla Lackberg ως η Σουηδέζα βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος. 

Αν είστε φαν της σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας, που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει πραγματικά διαμάντια για τους απανταχού βιβλιοφάγους.. αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη σας. 

"Η μάγισσα" , κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και
ένας τυχερός μπορεί να το κερδίσει δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση. 

1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 





2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τετάρτη 17/10/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 23/10/2017. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5] Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

Καλή επιτυχία!!



You May Also Like

3 σχόλια

  1. ✨💞🌱🌺🍃ℒ◯ѵ€🌱🌺🍃✨💞 Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο! 💋🌴☀💞💝💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αγαπώ , τα εχω διαβάσει όλα της τα βιβλια ! Δεν θα παρω μερος αλλα ζηλέυω αυτον που θα κερδίσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS