Πάμε θέατρο : Θησέας και Αριάδνη στο νησί των Ταύρων

by - Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017


Ένα από τα πράγματα που πραγματικά ζηλεύω την Αθήνα είναι οι θεατρικές παραστάσεις.. Ιδίως οι παιδικές.. Και γι'αυτό μόλις ανεβαίνει καμιά καλή παράσταση δε χάνουμε ευκαιρία... Όπως πέρυσι με τον "Ιάσονα και το χρυσόμαλλο δέρας" (την παράσταση από το θέατρο Badminton) -που είδαμε 4 ή 5 φορές (έχω χάσει το λογαριασμό) και ξέρουμε και όλα τα τραγούδια απ' έξω.. (Νομίζω οτι αυτή η παράσταση θα είναι το μέτρο σύγκρισης μας για πολλά χρόνια ακόμα..) Κυριολεκτικά τη λατρέψαμε!! 

Η ίδια ομάδα -σχεδόν- ανεβάζει φέτος στο Θέατρο Κολοσσαίον την παράσταση του θεάτρου Badminton "Θησέας και Αριάδνη στο νησί των ταύρων" και εννοείται οτι δεν χάσαμε την ευκαιρία.. 
Και πραγματικά ήταν εξαιρετική!!! 



Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του ενός από τους πιο αγαπητούς ήρωες, του Θησέα, γιού του Αιγέα. Ο Θησέας με τους συντρόφους του ταξιδεύουν αρχικά με προορισμό την Αθήνα για να συναντήσει ο Θησέας τον βασιλιά πατέρα του, κατατροπώνοντας  στη διαδρομή επικίνδυνους ληστές. 


Φτάνοντας στην Αθήνα , αποφασίζει να ταξιδέψει στην Κρήτη μαζί με τους άλλους νέους -φόρους για το βασιλιά Μίνωα και να αντιμετωπίσει το Μινώταυρο.. 

Στη διαδρομή θα αντιμετωπίσουν τρικυμίες και γοργόνες.. 




Αλλά με τη βοήθεια της Αριάδνης, της κόρης του Μίνωα, ο Θησέας θα καταφέρει να σκοτώσει το Μινώταυρο και να βγει νικητής από το λαβύρινθο. 


Είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή παράσταση που σίγουρα αξίζει να δείτε.. 

Καταπληκτικά σκηνικά, υπέροχη μουσική, εναέριοι ακροβάτες, χορευτές, και φυσικά πολύ αξιόλογοι νεαροί ηθοποιοί μας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.. Ένα πραγματικό υπερθέαμα!!! 


Αυτή η παράσταση είχε αρκετά χιουμοριστικά στοιχεία -κυρίως με τον φοβητσιάρη σύντροφο του Θησέα.. (Ο Νικόλας γελούσε συνέχεια) 
Και οποίος παρεπιπτόντως έχει απίστευτα καταπληκτική φωνή.. 

{ Η παράσταση παίζεται Θέατρο Κολοσσαίον (Βασ.Όλγας 150, τηλ. 2310 834 996) Σάββατο στις 5:00 μμ και Κυριακή στις 11:30 πμ.  
Γενική είσοδο έχει 12 ευρώ- αλλά αν κλείσετε μέσω viva, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια από 8-10 ευρώ. }



Μας άρεσε πολύ και σίγουρα θα ξαναπάμε να τη δούμε τουλάχιστον άλλη μια φορά.. Και ίσως βγάλω και μερικές καλύτερες φωτογραφίες.. (Μπορείτε να δείτε μερικές φοβερές φωτογραφίες της παράστασης εδώ)



You May Also Like

2 σχόλια

  1. Τελεια!!! πολυ θα ηθελα να τη δουμε και εμεις, αλλα ατυχησαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα θα την πετύχετε!! Εινι πολυ ωραια και θα την ανεβασουν ξανα!!

      Διαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS