Διαγωνισμός: Επιτραπέζια As Company

by - Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2017

in English soon 

Ο Νικόλας αυτό το διάστημα περνάει τη φάση του ντετέκτιβ - μυστικού πράκτορα - εξερευνητή - κυνηγού θησαυρών .. 
Μόλις είδα αυτά τα επιτραπέζια από την As Company σκέφτηκα οτι θα ήταν ιδανικά γι'αυτόν και είχα δίκιο!! Και εννοείται οτι ξετρελάθηκε!! 



To Chrono bomb είναι ένα παιχνίδι για μικρούς μυστικούς πράκτορες σε αποστολή. 



Στήνεις τα κορδόνια δημιουργώντας εμπόδια. Ο πράκτορας πρέπει να μαζέψει όλες τις κάρτες και μετά να απενεργοποιήσει τη βόμβα όσο πιο γρήγορα μπορεί, χωρίς να χτυπήσει ο αισθητήρας.. 

Περιττό να πω οτι γυμναστήκαμε οικογενειακώς.. Συρθήκαμε στο πάτωμα, περάσαμε πάνω από τα κορδόνια-λέιζερ, κάναμε ακροβατικά, προσπαθώντας να μην ενεργοποιήσουμε τον αισθητήρα κίνησης και να απενεργοποιήσουμε το χρονόμετρο της βόμβας.. Και όλα αυτά γελώντας ασταμάτητα!! 



Στο κυνήγι θησαυρού, ο ένας παίχτης κρύβει τον θησαυρό-διαμάντι και ο άλλος πρέπει να περάσει τις δοκιμασίες και μετά με τον ανιχνευτή να βρει τον κρυμμένο θησαυρό... 

Η χαρά πάντως όταν βρεις τον θησαυρό δεν περιγράφεται.. 
Και εννοείται οτι μαζί με το θησαυρό κρύβεις κι άλλα πράγματα.. Την αγαπημένη του σοκολάτα, ένα δωράκι από το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, ένα καινούριο βιβλίο... 

Και φανταστείτε τι γίνεται όταν συνδυάσεις και τα δύο παιχνίδια μαζί.. Να πρέπει να βρεις το θησαυρό αλλά πρώτα να πρέπει να περάσεις τα κορδόνια -λέιζερ και να απενεργοποιήσεις τη βόμβα.. Πανικός!! 

Έχουμε γίνει κανονική σχολή μυστικών πρακτόρων... Και μάλιστα με κανονικές αποστολές και background story.. Για να είμαστε και στο ρόλο μας.. και να σώσουμε τον κόσμο!! 

Είναι πραγματικά από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια που έχουμε δοκιμάσει.. Έχουν πολλές προοπτικές για παιχνίδι ρόλων και μπορούμε με τη φαντασία μας να οργανώσουμε διαφορετικές ιστορίες και αποστολές κάθε φορά. 

To Chrono bomb και το κυνήγι θησαυρού, θα τα βρείτε στην As Company
Αν έχετε κι εσείς εκκολαπτόμενους μυστικούς πράκτορες, σίγουρα θα τα λατρέψουν!! 

Δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 





2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ και κάντε tag έναν φίλο σας. 

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:





ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Τρίτη 12/12/2017 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17/12/2017. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5] Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το δωρο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 

Καλή επιτυχία!! 




You May Also Like

1 σχόλια

  1. Φοβερο δωρο!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Ευχομαι Καλές γιορτές & Καλά Χριστουγγενα με υγεία και αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS