Διαβάζουμε: Πράκτορες του πλανήτη- Τα τέρατα των ωκεανών

by - Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

In English soon 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που ανακαλύψαμε πρόσφατα είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς "Πράκτορες του πλανήτη" της Ελένης Ανδρεάδη, με τίτλο "Τα τέρατα των ωκεανών" , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο



Η σειρά "Πράκτορες του πλανήτη" είναι μια καταπληκτική σειρά βιβλίων γεμάτη περιπέτεια, χιούμορ αλλά και με περιβαλλοντολογική δράση.. 
Είναι οι περιπέτειες τεσσάρων παιδιών - πρακτόρων της Περιβαλλοντοπόλ , της μυστικής υπηρεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος. 
Ο Ιάσονας, ο Μπεν , η Ανίτα και η Μαρία-Λουίζ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη προστατεύοντας το περιβάλλον από διάφορους κακούς και τέρατα που θέλουν να τον καταστρέψουν. 


Στο τρίτο βιβλίο της σειράς "Τα τέρατα των ωκεανών" , οι πράκτορες του πλανήτη έχουν μόλις 48 ώρες για να σώσουν τη θάλασσα από τέσσερα τέρατα που έχει στείλει ο σατανικός Ιβαν Φον Βαμπάουερ για να μολύνουν τους ωκεανούς της γης. 

  
Οι μικροί πράκτορες πρέπει να ταξιδέψουν σε όλη τη γη για να τον σταματήσουν αλλά και να μάθουν τι είναι αυτά τα τέρατα που απειλούν τις θάλασσες.. 


Ένα φανταστικό και καλογραμμένο βιβλίο με καταπληκτική εικονογράφιση που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών. Τόσο πολύχρωμο και προσεγμένο που δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου!!



Κάποιες από τις σελίδες έχουν QR CODE και αν το σκανάρεις με το smartphone σε οδηγεί σε βιντεάκια. Εννοείται πως τα είδαμε όλα !!! 


Το βιβλίο περιλαμβάνει 4 κάρτες εργαλεία -πρακτόρων με χρήσιμες πληροφορίες για να γίνεις κι εσύ πράκτορας του πλανήτη. 

Ο Νικόλας το λάτρεψε!!! Για μια ολόκληρη εβδομάδα το έπαιρνε μαζί του , όπου κι αν πηγαίναμε και το διάβαζε συνέχεια!! 

Και κυρίως.. είναι πια κι εκείνος πράκτορας του πλανήτη και προστατεύει το περιβάλλον.. Και μάλιστα με πάθος.. 

Αυτό το βιβλίο του πέρασε μηνύματα για την προστασία της θάλασσας, για τα σκουπίδια και τη μόλυνση, για τις πράξεις που πρέπει να κάνουμε για να την προστατεύσουμε.. πολύ περισσότερο από οτιδήποτε έχουμε πει εμείς ή το σχολείο.. 
Κι αν ένα βιβλίο μπορεί να το κάνει αυτό.. τότε είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο που μετράει ήδη μια νίκη για το περιβάλλον. 

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε πράκτορες του πλανήτη και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα πράκτορες του πλανήτη

Στη λίστα μας έχουν ήδη μπει τα δυο πρώτα βιβλία της σειράς "Γίνε πράκτορας του πλανήτη" και " Η εκδίκηση του Πουφ" και ανυπομονούμε να τα διαβάσουμε!!! 

 "Τα τέρατα των ωκεανών" της Ελένη Ανδρεάδη, θα τα βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και σίγουρα θα τα λατρέψετε!! 



You May Also Like

2 σχόλια

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS