Η μαμά διαβάζει : Η καλή και η κακή

by - Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

in English soon

Διαβάζω τα πάντα.. ότι μπορεί να πέσει στο χέρι μου και ότι μου τραβήξει το ενδιαφέρον.. 
Τα βιβλία που αγαπώ τα διαβάζω πολλές φορές κάθε χρόνο..
Αυτά που μου τραβούν την προσοχή και δεν μπορώ να τα αφήσω από το χέρι μου, ξενυχτάω για να τα τελειώσω.. 
Για μένα, ένα βιβλίο είναι καλό , όταν ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο τέλος και κυριολεκτικά συγκρατώ των εαυτό μου να μη γυρίσει στις τελευταίες σελίδες και μάθω πως τελειώνει.. 
Αυτό, είναι ένα τέτοιο βιβλίο. 
"Η καλή και η κακή" της Ali Land, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.





Η Άννι είναι ένα κορίτσι στην εφηβεία.. Ένα διαφορετικό κορίτσι.. ένα κακοποιημένο κορίτσι.. 

Η μαμά της Άννι είναι serial killer. 

Οκτώ σκαλοπάτια πάνω, Άλλα τέσσερα. Η πόρτα στα δεξιά. Εκεί είναι η "παιδική χαρά". Το δωμάτιο που η μαμά της έκλεινε και δολοφονούσε ανήλικα παιδιά. (σφίξιμο στο στομάχι) 

Η Άννι δεν αντέχει άλλο.. Πάει στο αστυνομικό τμήμα και καταδίδει τη μαμά της. Τη μαμά της, που είναι serial killer. 

Μέχρι να γίνει η δίκη, η Άννι, αλλάζει όνομα. Τώρα είναι η Μίλι, και μένει σε ανάδοχη οικογένεια. Ένας καινούριος λαμπερός εαυτός την περιμένει.. 
Ο Μάικ είναι ψυχολόγος, ειδικός στα ψυχικά τραύματα και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους παιδιά. Η γυναίκα του η Σάσκια, προσπαθεί να κάνει τη Μίλι να αισθανθεί άνετα και η κόρη του η Φίμπι, που είναι συνομήλικη της, γίνεται θανάσιμη εχθρός. 

Η Μίλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα διαφορετική κατάσταση.. Να αντιμετωπίσει το καινούριο σχολείο, τη Φίμπι, τις φίλες της... Να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.. 
Οι στιγμές  με τη μαμά της,όσα έχει βιώσει, όσα έχει ακούσει , όσα έχει δει και αναγκάστηκε να κάνει.. όλα έρχονται στο μυαλό της.. Τα μυστικά που κρύβει.. 
Τελικά ο εαυτός της δεν είναι τόσο λαμπερός.. 

Η δίκη της μαμά της, πλησιάζει.. Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.. Ανατροπές φέρνουν τα πάνω κάτω.. Η Μίλι παλεύει με τις δύο πλευρές του εαυτού της.. 

Ένα καλογραμμένο ψυχολογικό θρίλερ. Από αυτά που τα διαβάζεις και δημιουργούνται εικόνες στο μυαλό σου.. Εικόνες που αργούν να φύγουν.. 
Πραγματικά ανατρίχιασα διαβάζοντάς το..και φτάνοντας στο τέλος.. μπορώ να πω οτι .. οι ανατροπές του.. με άφησαν άφωνη..
  

"Η καλή και η κακή" της Ali Land,  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και δύο τυχεροί, μπορούν να το κερδίσουν συμμετέχοντας στην κλήρωση. 


1. Κάντε like στις σελίδες μας για να μαθαίνετε τα νέα μας 






2. Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές που θα   ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
νονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολου
[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την TΕΤΑΡΤΗ 09/05/2018 έως και τα μεσάνυχτα της ΤΡΙΤΗΣ 15/05/2018. 

[4] Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Two boys and Hope στο facebook και στο blog .

[5] Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook και με e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, για να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβει το βιβλίο του. Αν δεν απαντήσει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει την ειδοποίηση,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν είναι εκτός Αθηνών, θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. 


Καλή επιτυχία!! 




You May Also Like

2 σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική Λεβεντακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS